Porttelefoni är ett system för säker och effektiv tillgångskontroll, idealisk för flerbostadshus, kontorskomplex och industriella anläggningar. Dessa system erbjuder en kontrollerad tillgång, vilket höjer säkerheten och skapar en tryggare miljö för både boende och arbetande. Genom att installera ett porttelefonsystem kan du som fastighetsägare eller förvaltare garantera att endast inbjudna gäster kommer in och effektivt minska risken för obehöriga intrång. Det gör det också enklare för boende och anställda att välkomna besökare, leveranser och tjänsteleverantörer.

Integrera gärna ditt porttelefonsystem med avancerade tillträdessystem för en ännu högre säkerhetsnivå!

Installation och service av porttelefoner

Lidingö Lås & Säkerhet är din expertpartner för både installation och underhåll av porttelefonsystem. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov, vare sig det handlar om en enkel porttelefon för ett flerfamiljshus eller ett omfattande säkerhetssystem för ditt företag. Våra installationer kan smidigt integreras med både nya och befintliga dörr- och säkerhetssystem, vilket förbättrar säkerheten och tillgängligheten för din fastighet

Funktioner hos porttelefoner

Porttelefoner tillåter besökare att kommunicera direkt med boende eller anställda, som sedan kan öppna dörren på distans. Med övergången från analoga till digitala system, används allt oftare mobilnätet för denna kommunikation. Vissa system erbjuder även möjligheten att skapa temporära koder för besökare.
De flesta porttelefonsystem integreras i passersystemet och digitala loggar skapas vilket är en säkerhetsfunktion som skapar trygghet.

Kodlås och passersystem i kombination med porttelefon

Att kombinera porttelefon med kodlås eller passersystem är en populär lösning som eliminerar behovet av fysiska nycklar. Detta minskar risken för förlust eller kopiering av nycklar och förhindrar obehörigt intrång. En sådan kombination erbjuder en hög säkerhetsnivå och är idealisk för byggnader med frekvent tillträdesbehov. Det förenklar även hanteringen av tillträdesrättigheter, då koder och tillträdesbrickor lätt kan ändras eller inaktiveras vid behov.

Mobilbaserad porttelefoni

En av de mest praktiska lösningarna idag är porttelefonsystem som styrs via mobiltelefon, särskilt anpassade för lägenhetskomplex. Istället för en fysisk anslutning till lägenheten, kopplas systemet till den boendes mobilnummer eller en app. Detta ger stor flexibilitet för både fastighetsägare och förvaltare, samt möjlighet att enkelt uppdatera kontaktinformation vid byte av boende.

Kontakta Lidingö Lås & Säkerhet för installation av porttelefoni

Vare sig du är intresserad av att installera en porttelefon för ett enstaka bostadshus eller söker ett mer omfattande system, kan Lidingö Lås & Säkerhet hjälpa dig. Kontakta ossför en en skräddarsydd offert. Vi ser till att du får en lösning som passar just din fastighets behov.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.