Kontakta Solna Lås

Jobba med oss på Lidingö Lås & Säkerhet

Joacim Persson – Delägare och VD:

”-Jag tänker att det är rätt enkelt. Om personalen mår bra, trivs på jobbet och har kul tillsammans så tar dom hand om våra kunder på bästa sätt vilket ger nöjda och återkommande kunder. Med en god stämning på arbetsplatsen har vi låg personalomsättningen, hög kompetens och lång erfarenhet. Lönsamheten kommer automatiskt.

Jag brinner för ledarskap och personalfrågor och har sedan jag tog över som VD för 9 år sedan lagt fokus på att skapa en arbetsplats där engagerade och ambitiösa människor kan utvecklas och vill stanna kvar. Vaken, skärpt och kompetent personal är nämligen en förutsättning för att lyckas i den intensiva teknikutveckling som pågår i vår bransch.

För att jobba hos Lidingö Lås & Larm AB krävs en stor inre motor och att man vill och klarar av att arbeta under stort eget ansvar. Jag hänger aldrig över någons axel och kontrollerar. Min uppgift är i stort att se till att kaffemaskinen fungerar som den ska, att personalen får gå rätt utbildningar och att alla vet åt vilket håll företaget ska utvecklas. Att rekrytera rätt person är därför alltid viktigare än personens tidigare erfarenheter. Vi är experter på att lära upp och har genom åren gjort flera lyckade rekryteringar av personer från helt andra branschen som velat sadla om.

Den som tycker om utmaningar och vill satsa på en framtidssäker bransch som alltid söker mer folk borde boka in sig på en kopp kaffe med mig, eller skicka en spontanansökan. ”

Välkommen att höra av dig!

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.