Lidingö Lås & Säkerhet står ut som en pålitlig och erfaren partner för lås- och säkerhetstjänster i Lidingö med omgivning. Med över 70 års erfarenhet i branschen erbjuder vi en komplett service inom lås, nycklar, passersystem, dörrautomatik och säkerhetsdörrar. Vi anpassar våra tjänster efter varje kunds specifika behov, oavsett om det är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare eller företag.

Vi utför även säkerhetsbesiktningar och skräddarsyr behovsanpassade säkerhetslösningar. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagare.

Lidingö Lås & Säkerhet har fokus fokus på följande områden:

  • Solna
  • Norra Djurgårdsstaden
  • Gärdet
  • Hjorthagen
  • Östermalm
  • Sundbyberg

Förväntningar på en auktoriserad låssmed

Som auktoriserad låssmed och säkerhetsleverantör erbjuder vi certifierade tjänster i linje med de strängaste branschkraven, och vi är medlemmar i Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund. Vi är en certifierad servicestation för marknadens ledande leverantörer såsom ASSA, Dormakaba, Axema, Yale, iLOQ, RCO, Bewator med flera.

Vi håller våra tekniker kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen och tekniken för att garantera förstklassig service.

Våra tjänster

Lidingö Lås & Säkerhet erbjuder ett omfattande utbud av lås- och säkerhetstjänster för att skydda din fastighet och förbättra din trygghet. Vår expertis omfattar både traditionella mekaniska lösningar och moderna digitala system. Här är en närmare titt på de tjänster vi kan erbjuda dig.

Kopiering och tillverkning av nycklar

Med våra datastyrda nyckelmaskiner kan vi snabbt och säkert tillverka nycklar. Detta inkluderar komplexa nycklar för integrerade låssystem samt enklare versioner för vardagsbruk. För speciallås, som till antika möbler eller kistor, erbjuder vi skräddarsydda lösningar där våra tekniker noggrant tillverkar nycklar för hand.

Prospektering och installation av lås- och passersystem

Vi utför noggranna analyser av dina säkerhetsbehov, undersöker potentiella risker och föreslår integrerade säkerhetslösningar som inkluderar både lås och passersystem. Era behov står alltid i centrum men vi tar samtidigt hänsyn till krav från försäkringsbolag och lagstadgade regler kring brandskydd, utrymning och tillgänglighet.

Vårt team av erfarna tekniker installerar dina nya lås- och säkerhetssystem, och ser till att de är optimerade för både nuvarande och framtida behov.

Service av lås

Genom våra serviceavtal säkerställer vi att dina lås och säkerhetssystem regelbundet underhålls och kontrolleras för att optimera deras funktion och livslängd.

I vår säkerhetsbutik står alltid våra kunniga tekniker redo att bistå med hjälp, service och expertis.

Juridiskt kopieringsskyddade låssystem

Vi säljer avancerade låssystem med patenterade och numrerade nycklar som endast vi kan kopiera. Dessa nycklar utfärdas enbart till behörig person mot uppvisande av legitimation, vilket ger fullständig kontroll och minskar risken för obehörig åtkomst.

Godkända lås

Vi erbjuder lås som är testade och godkända enligt gällande regelverk och standarder, vilket ger dig en hög nivå av säkerhet och trygghet.

Kontakta oss på Lidingö Lås & Säkerhet

Vi är här för att hjälpa dig att säkra ditt hem eller företag. Kontakta oss för att diskutera dina säkerhetsbehov eller för att boka en tid för konsultation. Vårt team av auktoriserade låssmeder i Stockholm är engagerade i att erbjuda högklassig service och säkerhetslösningar.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.